Få en god start på dagen med Flammens overdådige brunch

  Østerågade 27, 9000 Aalborg Tlf.: 35 26 63 68

  I hjertet af Aalborg – ikke langt fra byens centrum – finder du restaurant Flammen. Flammen er en dansk familieejet kæde, som åbnede deres første restaurant i 2009. De er kendt for deres store kødbuffet, men en lille og ofte overset perle er restaurantens overdådige brunch. Flammen ligger optimalt i centrum ikke langt fra vandet. Her kan man både nyde en lækker brunch, men også en fantastisk udsigt. Hvad venter du på?

  Nyd en fantastisk brunch i hyggelige omgivelser med en, du holder af. Eller få catchet up med en god ven eller veninde, mens I nyder de hyggelige omgivelser og oplever den varme Flammen-stemning og den lækre og overdådige brunch.

  Brunch for hele familien

  Udover at ligge perfekt i forhold til tilgængelighed, så er Restaurant Flammen i Aalborg også børnevenlig. Du kan derfor vælge at byde familien på brunch og få en rigtig hyggelig start på dagen sammen. Det giver også et boost til weekendhumøret!

  Flammens brunchbuffet består af alle de klassiske elementer, der hører til en ægte brunch. Det er de klassiske vindere såsom: røræg, bacon i skiver, lun leverpostej og tarteletter med hønsekødsfyld. Hvis det ikke er nok, vil du også kunne tilkøbe kaffe, te, kakao og hele seks forskellige former for juice.

  Få fyldte maver og fyldte hjerter

  Flammens brunchbuffet består af rigtig mange forskellige valgmuligheder, når det kommer til, hvad man foretrækker på sin brunchtallerken. Der er derfor rig mulighed for at få fyldt maven godt op med lækker mad og gå fra Flammen mæt og tilfreds samt med et smil på læben og en følelse af lykke indeni. Det gælder både hvis du kommer til brunch eller først til frokost.

  Som nævnt er det også muligt at tilkøbe en masse forskellige typer af drikkevarer, hvor der er gratis genopfyldning i tilfælde af, at det første glas ikke slukkede tørsten. Det kan også være en god anledning til at tage en ekstra kaffe, hvis man gerne vil fortsætte samtalen eller bare sidde sammen og nyde øjeblikket.

  Restaurant Flammen er et fantastisk sted at nyde sin brunch. Det ligger ikke langt fra centrum af Aalborg og er let tilgængeligt. Fra bordene ved vinduerne kan man også få en dejlig udsigt ud til vandet og sammen med den overdådige og lækre brunch, så er det alt, man behøver for at starte sin dag på den helt perfekte måde.

  FAQ BOKS

  Er drikkevarer med i prisen til Flammens brunch?

  Nej, kaffe, te, kakao og juice ad libitum koster 49,-

  Hvor ligger Restaurant Flammen?

  Du finder Restaurant Flammen på Østerågade 27 lidt uden for centrum af Aalborg.

  Hvornår har Restaurant Flammen åbent for brunch?

  Hver lørdag og søndag fra 9.30 – 14.00 (brunchbuffeten lukker kl. 13:30).

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Aalborgs bedst brunchsteder

  Få en god start på dagen med Flammens overdådige brunch

  I hjertet af Aalborg – ikke langt fra byens centrum – finder du restaurant Flammen. Flammen

  Smag Aalborgs bedste brunch på Café Spiret

  Når vi siger Aalborgs bedste brunch, så mener vi det. Café Spiret har vundet prisen i

  En afslappet pause fra hverdagen hos På Fjorden

  Hvis du er i centrum af Aalborg by og har brug for en lille pause fra