Bistro V – lækker brunch i lækre omgivelser

  Toldbod Pl. 2, 9000 Aalborg Tlf.: 98 16 40 00

  Lige ved siden af Aalborghus Slot og med en lækker udsigt til vandet finder man Bistro V. Her kan man få en særdeles lækker brunch siddende udenfor med udsigt lige ned til vandet. Disse omgivelser gør det til en udsøgt fornøjelse at sidde og nyde sit morgenmåltid. Så hvis du går op i at have det så komfortabelt som muligt, mens du nyder din mad, så er Bistro V det perfekte sted.

  Brunch på Bistro V er ikke bare et måltid, men en hel oplevelse i sig selv. Brunchmenuen adskiller sig fra de traditionelle elementer ved at være moderne og inspireret af andre typer måltider som for eksempel tapas.

  Hvis man elsker brunch, bør man gøre sig selv den tjeneste at tage et smut forbi Bistro V og smage på sagerne.

   

   

  Brunch til dem der elsker at prøve nye ting

  Som nævnt er et brunchmåltid på Bistro V ikke ligesom alle de andre. Her er der virkelig kælet for alle detaljerne, og man får sin brunch serveret på et flot træbræt, hvilket er med til at få måltidet til at se lige så eksklusivt ud, som det er. Brunchmenuen på Bistro V indeholder blandt andet æg med bacon, et glas yoghurt med knas på toppen samt forskellige former for pålæg, frugt og grøntsager.

  Selvom der både er bacon og æg samt forskellige typer af frugt, så er brunch på Bistro V en helt andeledes oplevelse, end man er vant til, og dette er ment positivt. Vi kunne blive ved med at rose dette fantastiske måltid, men i stedet for at tage vores ord for det, så gør dig selv den tjeneste at booke et bord og smage for dig selv. Det vil du ikke fortryde.

   

   

  Spis dig mæt i de smukke omgivelser

  Hvis man vælger at besøge Bistro V i foråret eller i sommerperioden, kan man med fordel vælge at sidde udenfor. Bistro V ligger utroligt smukt placeret ved siden af Aalborghus, og fra cafébordene udenfor kan man nyde en smuk udsigt lige ned til vandet. Når man spiser brunch på Bistro V bliver man både fyldt i mave og sjæl.

  Igen, så skal du ikke tage vores ord for. Få syn for sagen og bestil et bord, og så vil du se hvad vi mener. Du vil med sikkerhed ikke gå sulten fra den lille restaurant, så vi vil bare sige rigtig god fornøjelse – og ikke mindst god appetit.

  FAQ BOKS

  Er det nødvendigt at booke et bord for at spise på Bistro V?

  Bistro V er et af de mest populære steder i Aalborg, så det vil i de fleste tilfælde være nødvendigt at booke et bord.

  Hvor ligger Bistro V?

  Bistro V ligger på Toldbod Plads 2 lige ved siden af Aalborghus.

  Hvornår har Bistro V åbent?

  Bistro V har åbent mandag til fredag fra kl. 11:30 til 22:00 samt lørdag og søndag fra 10:00 – 22:00.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Aalborgs bedst brunchsteder

  Smag Aalborgs bedste brunch på Café Spiret

  Når vi siger Aalborgs bedste brunch, så mener vi det. Café Spiret har vundet prisen i

  En afslappet pause fra hverdagen hos På Fjorden

  Hvis du er i centrum af Aalborg by og har brug for en lille pause fra