Il Ristorante Fellini – brunch på italienske manér

  Vesterå 13, 9000 Aalborg Tlf.: 98 11 34 55

  Midtbyen er Aalborgs ældste bydel – den har dog siden 1990’erne gennemgået en gennemgribende ombygning. Der er kommet flere bygninger til og flere muligheder for boligbeboelse i både den dyre og den mere prisvenlige ende. Det er midt i Aalborgs gader, og derfor vil der altid være en god stemning.

  Midtbyen er naturligvis rig på en masse liv både på den kulturelle scene, men også i den gastronomiske ende af skalaen. Der ligger en masse fine restauranter, du kan besøge, og der vil være lidt til enhver smag. Hvis du elsker det italienske køkken og en god omgang brunch, bør du kigge forbi hos Il Ristorante Fellini. Her kan du få en italiensk inspireret brunch lavet på gode råvarer og naturligvis med en smag fra Italiens køkken.

  Smagsfuld brunch hos Il Ristorante Fellini

  Foruden deres italienske menukort til både frokost og aften finder du Fellini’s udsøgte brunch. Hvis du vil trylle dig selv til Italien for en stund, så vil denne brunch gøre det godt for dig. Du kan få oplevelsen i hverdagene, hvor der er åbnet fra kl. 11.30 til 15.00, eller i weekenden. Så om du vil forsøde en kedelig tirsdag med en god brunch eller pleje tømmermændene om lørdagen, så kan Il Ristorante Fellini hjælpe dig godt på vej.

  På deres brunchtallerken får du udvalgte italienske oste, pålæg og stegt æg med bacon. Herudover kommer der også røget laks og tyndskåret koldkogt kalvesteg (kaldt Vitello tonnato) med tunsauce. Til brunchtallerkenen får du også couvert brød samt et glas juice.

  Hvis din partner og dig er ude og fejre en særlig begivenhed eller bare vil byde weekenden velkommen, kan I også tilkøbe jer et glas Prosecco eller Moscato d’Asti.

  Er du mere i humør til en god omgang pizza, kan Il Ristorante Fellini også hjælpe dig på den front. De har forskellige slags pizzaer både fra den klassiske Diavola til den mere eksperimenterende som Quattro Stagioni. Det er en pizza med skinke, rejer, champignon og artiskokker.

  Noget af det der gør Il Ristorante Fellini særligt besøgt, foruden deres lækre italienske mad, er deres hyggelige gårdhave. Her kan du sidde og nyde et glas iskoldt hvidvin eller et glas tung rødvin fra Italien. Du vil føle en ægte italiensk stemning, når du kommer ud til gårdhaven, hvilket giver den komplette spiseoplevelse til dig, der er ude og forkæle dig selv.

  Der er ikke andet at sige end god fornøjelse hos Il Ristorante Fellini.

  FAQ BOKS

  Hvor kan man finde Il Ristorante Fellini?

  Man kan finde restauranten på Vesterå 13.

  Hvornår åbner Il Ristorante Fellini?

  De har åbent mandag – lørdag kl. 11.30 – 23.00. Søndag og helligdage kl. 17.00 – 23.00.

  Kan man spise udenfor?

  Ja, de har en hyggelig gårdhave, som man kan sidde ude i.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Aalborgs bedst brunchsteder

  Smag Aalborgs bedste brunch på Café Spiret

  Når vi siger Aalborgs bedste brunch, så mener vi det. Café Spiret har vundet prisen i

  En afslappet pause fra hverdagen hos På Fjorden

  Hvis du er i centrum af Aalborg by og har brug for en lille pause fra