Brunch i smukke omgivelser hos Restaurant JØRN

  Slotspladsen 4, 9000 Aalborg Tlf.: 99 82 16 05

  Havnefronten i Aalborg byder på en række kulturelle og gastronomiske oplevelser. Hvis du er ny i byen og elsker at være tæt ved vandet, så skal du uden tvivl besøge Havnefronten.

  Det maritime miljø i Aalborg er i konstant udvikling. Havnefronten har gennemgået noget af en udvikling fra at være et udelukkende industrikvarter til at være byens unikke oase med arkitektur i verdensklasse. Du kan gå langs vandet, imens du kigger på flotte bygninger, lader dig friste af de mange spisesteder eller bare tager storbystemningen til dig. Når du går langs området, vil du uden tvivl falde over Utzon Centret. Det bærer navnet af den verdenskendte arkitekt Jørn Utzon, der blandt andet har bygget Sydney Opera House i Australien.

  Utzon Centret er et samlingspunkt for arkitektur, design og kunst – men naturligvis også kulinariske oplevelser. Derfor skal du aflægge Restaurant JØRN et besøg, hvis du skal starte din dag med en klassisk brunch i smukke omgivelser.

  Unik brunchoplevelse med formidabel udsigt

  Hos Restaurant JØRN kan du få en god brunch, imens du sidder og kigger ud på de mange sejlbåde, der passerer forbi. Hvis du lige skal lade batterierne op, før du skal videre rundt og kigge på de mange spændende bygninger og kulturelle oplevelser ved Havnefronten, så start da hos Restaurant JØRN med en udsøgt brunch.

  På brunchserveringen får du en masse lækkerier, der mætter godt. Det er blandt andet charcuteri fra Slagter Munch i Skagen, der serveres med sylterier og sennepscreme, håndpillede rejer med mayo og sprøde urter, to slags danske oste med chutney, abrikos og knækbrød. Hertil får du også en ægte brunchklassiker i form af cremet økologisk røræg, der kommer med sprødt bacon og sønderjysk brunchpølse.

  Til den søde tand får du serveret JØRNs kage, der består af hvid chokoladecreme. Du får herudover også økologisk yoghurt med kompot og müsli. Hos restauranten kan du desuden få en børnevenlig brunchudgave, der bare er i halv størrelse og kommer uden ost.

  Foruden deres brunchanretning, kan du også bestille nogle af de andre lækkerier, der er at finde på menukortet. Der er virkelig kræset om de mange smage og lækre sæsonbaserede råvarer. Måske du skal prøve deres svampetoast med løgkompot, svampemayo og trøffel eller dagens uspecificeret smørrebrødsanretning? Uanset hvad du vælger, vil du blive dejligt mæt.

  Oplevelsen hos Restaurant JØRN er det hele værd, fordi du både får en dejlig brunchanretning og en smuk udsigt at kigge på, imens du spiser.

  FAQ BOKS

  Hvor længe serveres der brunch på JØRN?

  Restauranten serverer deres brunch indtil kl. 14.00 i alle ugens dage.

  Hvor ligger Jørns Restaurant?

  Restauranten ligger ved Utzon Centret. Adressen hedder Slotspladsen 4.

  Hvornår åbner Restaurant JØRN?

  Restauranten følger Utzon Centrets åbningstider. Om mandagen holder de lukket. Ellers har de åbnet tirsdag til søndag fra kl. 11.00 – 17.00 (lørdag og søndag kl. 10.00)

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Aalborgs bedst brunchsteder

  Smag Aalborgs bedste brunch på Café Spiret

  Når vi siger Aalborgs bedste brunch, så mener vi det. Café Spiret har vundet prisen i

  En afslappet pause fra hverdagen hos På Fjorden

  Hvis du er i centrum af Aalborg by og har brug for en lille pause fra