Brunch i topklasse hos Café Vesterå

  Vesterå 13, 9000 Aalborg Tlf.: 98 11 34 55

  Café Vesterå ligger få meter fra Strandvejen og kun et stenkast fra Aalborg midtby. På Café Vesterå kan du nyde klassisk cafémad og cocktails. Det samme kan man sige om Vesterås indbydende og lækre brunch. Brunchmenuen består af alle de kendte elementer, man forbinder med klassisk og traditionel brunch, så ingen vil gå skuffede fra Café Vesterås brunchmenu.

  Café Vesterå er det perfekte sted at mødes med sin partner, en god ven eller veninde eller et familiemedlem til en hyggelig stund med lækker brunch. I kan for eksempel starte dagen med brunch og gå opdagelse i Aalborg, og komme tilbage til Happy Hour fra kl. 21-02 og nyde Caféens lækre cocktails.

  Lækker brunch hver dag

  På Café Vesterå kan du komme forbi og nyde den lækre brunch alle ugens dage fra kl. 11-13. Deres brunch indeholder blandt andet æg og bacon, lækkert brød med tilhørende smør, ost, avocado, frugt og andet lækkert du kan putte på brødet, samt en god lille amerikansk pandekage med forskellige lækre bær til.

  Du finder Café Vesterå en kort gåtur fra midtbyen tæt på Strandvejen i Aalborg. Udover den lækre brunch kan du også andre forskellige retter samt cocktails til Happy Hour hver aften. Café Vesterå har det hele og er en sikker favorit blandt mange aalborgensere. Så kom og oplev den indbydende atmosfære og den hyggelige stemning sammen med nogen, du kender og holder af. Her vil I altid blive mødt med et smil og en fortrinlig service.

  En Café der ikke er som de andre

  Selvom Café Vesterå på mange områder minder om en ganske almindelig café, så adskiller den sig dog alligevel fra alle de andre. Det skyldes de mange ting, der tilbydes på caféen. Her kan du både stille din sult ved at gå ombord i den lækre brunch eller ved at gå på opdagelse i menukortet og nyde nogle af alle de mange andre retter, Café Vesterå kan tilbyde sine kunder.

  Udover over lækker mad kan man også opleve caféens indbydende og forfriskende cocktails. Hvis man for eksempel skal en tur i byen med vennerne eller veninderne, så er Café Vesterås Happy Hour det perfekte sted at starte. Det kan dog også være en fordel at komme lidt tidligere og få lagt en god bund med en af de mange lækre retter fra menukortet.

  Rigtig god fornøjelse – du går i hvert fald hverken sulten eller tørstig fra Café Vesterå.

  FAQ BOKS

  Hvad kan man ellers få at spise på Café Vesterå?

  Cafe Vesterå byder på klassisk cafémad og andre retter med fokus på økologi.

  Hvor ligger Café Vesterå?

  Café Vesterå ligger tæt på Strandvejen kun en kort gåtur fra Aalborg midtby.

  Hvornår kan man få brunch på Café Vesterå?

  Der serveres brunch hver dag fra kl. 11-13.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Aalborgs bedst brunchsteder

  Smag Aalborgs bedste brunch på Café Spiret

  Når vi siger Aalborgs bedste brunch, så mener vi det. Café Spiret har vundet prisen i

  En afslappet pause fra hverdagen hos På Fjorden

  Hvis du er i centrum af Aalborg by og har brug for en lille pause fra