Brunch i topklasse hos Restaurant Fauna

  Musikkens Pl. 1, 9000 Aalborg Tlf.: 60 20 31 99

  Hvis du besøger Aalborg for første gang, så har du en masse spændende muligheder at vælge imellem. Byen byder nemlig på en række kulturelle oplevelser, hvor du kan lære mere om den nordjyske storby.

  Ved Aalborgs havnefront finder du Musikkens Hus. Det er byens musikalske perle, der ligger smukt ud til Limfjorden. Bygningen er tegnet af det anerkendte arkitektfirma Coop Himmelb(l)au og huser flere koncertsale, undervisningsfaciliteter og ej at forglemme en helt eminent restaurant, der hedder Restaurant Fauna.

  Hos Restaurant Fauna er konceptet at servere rene, enkle og bæredygtige måltider. De tager inspiration fra deres omgivelser, og derfor kan du finde en række nordiske lækkerier på menukortet. Restauranten er inddelt i tre koncepter – Fauna Fine Dining, Faunas Spisebar og slutteligt Faunas Førstesal. Hos den sidstnævnte finder du restaurantens prisvindende weekendbrunch.

  Weekendbrunch med udsigt over vandet

  Hvis du skal have en lækker brunch i weekenden, hvor de klassiske brunchretter lige er blevet opgraderet, så skal du besøge Fauna Førstesal. Navnet kommer af, at denne del af restauranten befinder sig i Musikkens Hus’ første sal. Her kan du sidde og nyde udsigten udover den blå Limfjord, imens du indtager dagens første og vigtigste måltid.

  Deres prisvindende brunch er sammensat med en sans for smage og lækre råvarer. Der er oste fra Arla Unika, leverpostej fra Rævhede og fisk fra Færøerne. De kolde retter består blandt andet af yoghurt med skovbær, chokolade og karamelliseret havre, lufttørret skinke på ristet brødcruton med tomattatar og urtemayo samt koldrøget færøsk laks med aromatisk hytteost og sprøde chips. Der er også et stykke Gammel Knas med kompot lavet på abrikoser og havtorn.

  De lune retter består af leverpostej med ristede svampe og sprød bacon, toast med urtekogt skinke og årstidsost fra Arla Unika, røræg med små vildsvinepølser og frisk purløg. Til retterne får du tilhørende friskbagt brød, rugbrød og croissant. Du kommer derfor ikke til at mangle noget på din brunchservering.

  Restaurantens famøse brunchservering fås kun i weekenden (lørdag). Du kan dog aflægge Fauna Førstesal et besøg en af de andre dage i ugen, hvor du kan få deres koncertmenu. Hvis du for eksempel skal ind og se en forestilling, kan du starte din aften med en treretters menu, der er sammensat efter sæsonens råvarer. Retterne er tilpasset forestillingerne og vil blive serveret sådan, at du ikke skal skynde dig gennem maden.

  Så hvis du er i nærheden af Musikkens hus eller skal ind og se en forestilling – så kig forbi Restaurant Fauna til brunch eller til aften!

  FAQ BOKS

  Hvor ligger Restaurant Fauna?

  Restaurant Fauna ligger i Musikkens hus. Det har adressen Musikkens Plads 1.

  Hvornår har Restaurant Fauna åbnet?

  Restaurant Fauna har åbent mandag til fredag fra kl. 10.00 – 20.00. I weekenden har de åbnet fra kl. 10.00 – 18.00 – dog er det kun lørdag, restauranten serverer brunch.

  Kan man få brunch hos Restaurant Fauna?

  Ja, du kan få deres prisvindende brunch på 1. sal i Musikkens Hus om lørdagen.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Aalborgs bedst brunchsteder

  Smag Aalborgs bedste brunch på Café Spiret

  Når vi siger Aalborgs bedste brunch, så mener vi det. Café Spiret har vundet prisen i

  En afslappet pause fra hverdagen hos På Fjorden

  Hvis du er i centrum af Aalborg by og har brug for en lille pause fra