Byens bedste byg selv-brunch hos Helmuth

  Boulevarden 28, 9000 Aalborg Tlf.: 98 10 33 05

  I det skønne teaterkvarter finder du en masse hyggelige gader, du kan besøge, hvis du er på udkig efter et godt spisested.

  Du kan for eksempel bevæge dig op ad Boulevarden, hvor du kan finde hyggelige butikker og gode spisesteder med flere spændende tilbud. Langs Boulevarden finder du den populære cocktailbar & café, der hedder Helmut. Det er et af Aalborgs ubetinget bedste brunchspots!

  Byg selv-brunch hos Helmut

  Hos Helmut kan du være med til sammensætte din brunch ud fra et stort udvalg af retter. Der er lige, hvad hjertet måtte begære, og det er alt fra, hvad havet kan tilbyde dig til lækre kødretter og de klassiske brunchretter.

  Retterne er opdelt i kategorierne “kød & fisk”, “frugt og grønt”, “mejeri og æg” og “bagværk og sødt”. Derfor vil du finde noget, der passer lige til dine smagsløg og sultne hjerte.

  Lad dig for eksempel friste af en skive ristet surdejsbrød med rejer, citronmayonnaise og urtesalat eller rørt kyllingesalat med estragon, syltede rødløg og svampe. Eller måske du skal have spejlæg med purløg og med et tilkøb af bacon?

  Fra frugt og grønt afdelingen kan du vælge tomatsalat med mozzarella, pinjekerner og purløg. Eller måske skal det være hashbrowns og aioli. Fra den mere søde og lækre afdeling kan du vælge en chokoladevaffel med appelsincreme eller en ægte klassiker i form af en mandelcroissant med tilkøb af nutella.

  Du kan frit vælge og vrage blandt de mange lækre retter og sammensætte din brunch, der kan bestå af fire retter. Hvis du skal have ekstra, vil der være et ekstra gebyr.

  Nok byens bedste brunch

  Hvis der er noget, som Café Helmut kan, så er det at levere et godt og mættende brunchmåltid. Du får nemlig mad, der er lavet på gode råvarer og som derved gør, at du er mæt i længere tid. Helmut skiller sig ud blandt mængden grundet de mange retter, du kan vælge imellem. Hvis du har dine meninger til, hvad du kan lide på din brunchanretning, vil Helmut være et godt sted for dig.

  Skulle du komme i selskab med 8 personer eller flere, vil I få jeres egen selskabsmenu, hvis I bestiller brunch. Det er en samling over nogle af de mest populære retter samt de klassiske brunchretter, som folk normalt plejer at vælge. Derfor vil Helmut være et godt sted for dig at holde din fødselsdag, polterabend eller firmabrunch, hvis det skulle være tilfældet.

  God fornøjelse og god appetit!

  FAQ BOKS

  Hvor lang tid har Helmuth åbent for brunch?

  De serverer deres brunch fra kl. 09.00 til 13.00

  Hvor ligger Café Helmuth?

  Det har adressen Boulevarden 28.

  Kan jeg få glutenfri retter hos Helmuth?

  Ja, du kan både finde glutenfri, laktosefri og veganske retter hos Helmuth. Kig blot efter ikonerne på menukortet.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Aalborgs bedst brunchsteder

  Smag Aalborgs bedste brunch på Café Spiret

  Når vi siger Aalborgs bedste brunch, så mener vi det. Café Spiret har vundet prisen i

  En afslappet pause fra hverdagen hos På Fjorden

  Hvis du er i centrum af Aalborg by og har brug for en lille pause fra