Byg den perfekte brunch hos Café Vi.2

  C. W. Obels Pl. 2, 9000 Aalborg Tlf.: 98 10 25 23

  Teaterkvarteret er et af de bedste områder i Aalborg. Det skyldes ikke alene den suveræne centrale beliggenhed, som det har, men også fordi du kan finde et hav af fine og spændende spisesteder. Du skal ikke gå rundt i området i særlig lang tid, før du erfarer, hvor besøgt og stemningsfuldt her er. Kvarteret er fyldt op med en masse kulturoplevelser, der spænder fra butikker og gallerier til restauranter.

  Hvis du elsker mad, vil du finde en række interessante restauranter, der kan stille både den lille og store sult. Skal du starte din morgen med en god solid brunch, før du vandrer ud i Aalborg by, så bør du aflægge Café Vi.2 et besøg.

  Byg selv brunch hos Café Vi.2

  Hvis du er i byen for at få en suveræn brunch, vil brunchudvalget hos Café Vi.2 gøre dig glad. De har både den kendte “Build a Breakfast” mulighed, og alternativt kan du vælge Café Vi.2s brunchanretning.

  På deres byg selv-brunch kan du vælge mellem en række spændende retter, der spænder sig fra de klassiske elementer som scrambled eggs med bacon og purløg til en lun toast med smeltet cheddarost og chorizopølse. Foruden disse to varme retter kan du også bestille serranoskinke med urtemarinerede æbler, avocado med hakkede rødløg samt hønsesalat med syltede rødløg og champignon. Der er lidt af hvert at vælge imellem, så selv den kræsne spiser vil stille sig tilfreds med udbuddet. På deres brunchanretning går nogle af de samme retter igen, såsom røget laks med trøffelcreme og radiser samt italiensk dessertcreme med croissant og frisk frugt.

  Smagsfulde og farverige smoothiebowls

  Hos Café Vi.2 kan du også bestille de populære smoothiebowls, du kan se overalt inde på Instagram og Pinterest. Hvis du gerne vil starte din morgenstund eller middag ud mere let, kan en smoothiebowl måske være sagen for dig.

  Det er i princippet det samme som en smoothie, dog er den serveret i en bowl og kommer med spændende og lækre toppings. Du kan enten bestille en Purple Smoothie Bowl, der er lavet på banan, skovbær, avocado, spinat og kokosmælk. På toppen finder du granola, chiafrø og ristede kokosflager. Hvis du skal have et godt skud vitaminer, kan du også kaste dig over en Green Smoothie Bowl. Den er lavet på mango, avocado, spinat, grønkål, dadler og kokosmælk. Toppings er det samme, som ved den anden.

  Start derfor din dag hos Café Vi.2, før du skal videre i dit dagsprogram i Aalborg!

  FAQ BOKS

  Hvor ligger Café Vi.2?

  Caféen har adressen C.W. Obels Plads 2.

  Hvornår kan man få brunch hos Café Vi.2?

  Café Vi.2 serverer alle deres brunchretter i tidsrummet mellem kl. 09.00 – 13.30.

  Kan man reservere bord hos Café Vi.2?

  Nej, de tager ikke imod bordbestillinger hverken indendørs eller udendørs. Det er kun i tilfælde af større arrangementer.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Aalborgs bedst brunchsteder

  Smag Aalborgs bedste brunch på Café Spiret

  Når vi siger Aalborgs bedste brunch, så mener vi det. Café Spiret har vundet prisen i

  En afslappet pause fra hverdagen hos På Fjorden

  Hvis du er i centrum af Aalborg by og har brug for en lille pause fra