En afslappet pause fra hverdagen hos På Fjorden

  Østerågade 27, 9000 Aalborg Tlf.: 40 75 70 10

  Hvis du er i centrum af Aalborg by og har brug for en lille pause fra shopping eller sightseeing, vil det altid være en god idé at finde en hyggelig café. Aalborg ligger inde med mange skjulte perler i form af hyggelige caféer, lækre bagerier og små kaffebarer, hvor du kan få serveret en god kop dampende kaffe. Kvaliteten vil ikke fejle, og du vil snart erfare, at du har et stort udvalg at vælge imellem.

  Hvis du sætter pris på godt bagværk, der er kræset om, og hvor ambitionsniveauet er højt, så skal du en tur forbi På Fjorden. De har til huse i det gamle BoShop på Nytorv, hvor lokalerne er store og rummelige. Der er altid en duft af kager og godt bagerbrød, så du vil sikkert blive fristet, når du kigger forbi.

  På Fjorden er et todelt koncept – det er nemlig både et bageri og en vinbodega. De morgenfriske typer kan kigge forbi til en croissant eller et stykke morgenbrød, mens syvsoverne kan komme op ad dagen til et glas vin eller to.

  Morgenbrød til de morgenfriske

  Hver morgen kl. 8 kan du komme forbi På Fjorden og hente dit morgenbrød. Hvis du gerne vil have en hyggelig stund for dig selv, kan du også nyde din morgenkaffe i deres hyggelige lokaler ved Nytorv. Her har du også mulighed for at købe et stykke morgenbrød, som kan være en af deres lækre hjemmelavede croissanter eller andre konditorkager, imens du lader op til dagen.

  Der er en masse fristelser, så hvis du har en sød tand eller bare en trang til de farlige croissanter med en masse smør, så er På Fjorden lige for dig. Skulle du komme op ad dagen, vil du også kunne købe en sandwich, som du kan tage med dig på arbejde eller nyde på stedet.

  Bageri om morgenen, vinbodega om aftenen

  Som nævnt i begyndelsen er På Fjorden et todelt koncept. Det er nemlig også en vinbodega, der har en masse spændende vine, du kan få lov at smage på. Deres vinbodega har et særligt “fredagslounge”-koncept, hvor du kan komme med som gæst. Hvis du skal koble af for ugen eller lade op til weekendens strabadser, bør du tage forbi På Fjorden. Her kan du få spændende overraskelser i form af snacks eller andre sager fra deres bageri.

  Hos På Fjorden vil du få en god start på dagen eller weekenden i hyggelige omgivelser.

  FAQ BOKS

  Er På Fjorden også et bageri?

  Ja, de har udsalg af deres bagerbrød tirsdag til torsdag fra kl. 08.00 – 17.00, fredag kl. 07.30 – 17.00, lørdag 08.00 – 15.00.

  Hvor ligger på På Fjorden?

  Adressen hedder Østerågade 27.

  Kan man få morgenmad hos På Fjorden?

  Ja, du kan få en let morgenmåltid og en kop kaffe, før du skal videre på arbejde.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Aalborgs bedst brunchsteder

  Smag Aalborgs bedste brunch på Café Spiret

  Når vi siger Aalborgs bedste brunch, så mener vi det. Café Spiret har vundet prisen i

  En afslappet pause fra hverdagen hos På Fjorden

  Hvis du er i centrum af Aalborg by og har brug for en lille pause fra