En spændende brunch hos Brasserie Kunsten

  Kong Christians Alle 50, 9000 Aalborg Tlf.: 99 82 41 08

  Der er mange kulturelle oplevelser, du kan gøre dig, når du besøger Aalborg. Byen byder på en række kunstneriske oplevelser og flotte arkitektoniske bygninger. Du kan for eksempel gå langs Havnefronten og se nogle af de nye bygninger, der er kommet til over tiden. Her kan du besøge Utzon Centret og lære mere om en af Danmarks mest kendte arkitekter, Jørn Utzon.

  Hvis du hellere vil se på flotte kunstværker og tilbringe din eftermiddag omringet af farver og interessante udstillinger, så skal du besøge Kunsten. Det er et museum, der huser mange internationale kunstværker og har vundet Travellers Choice fra Tripadvisor i 2020. Hvis du skal aflægge museet et besøg, så vil vi klart anbefale, at du kigger forbi Brasserie Kunsten.

  Brasserie Kunsten byder dig nemlig velkommen til en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. Det kan enten være til brunch, frokost eller aftensmad – det bestemmer du helt selv. Så du kan fuldende din kunstoplevelse med efterfølgende lækkert mad hos Kunsten, der er nøje sat sammen og tilberedt til perfektion.

  Brunch i topklasse hos Brasserie Kunsten

  Brasseriet leverer en helt formidabel brunch, hvor du kommer omkring hele smagspaletten. Deres brunch er lavet på gode råvarer, og det er en kombination af de klassiske retter og nye retter, der lige har fået et løft.

  Brunchanretningen består blandt andet af cremet røræg med hjemmelavede brunchpølser, sprødstegt bacon og purløg, koldrøget laks med sesamcreme, agurk og salater. Hertil en salat af skinke med urter, soltørrede tomater og oliven. Desuden får du græsk yoghurt med frugtpuré og rugknas, Arla Unika ost med hybenkompot og rugkiks samt en suveræn mazarinkage med syltet frugt. Brunchanretningen kommer med rugbrød og surdejsbrød, der bliver lavet i brasseriets  helt eget bageri.

  Brunch i både hverdag og weekend

  Da Brasseriet Kunsten er en del af museet, så følger den også museets åbningstider. Det vil sige, at du kan besøge brasseriet i hverdagene, weekenden og sågar i helligdagene. Så hvis du skal have en pause fra hverdagens hektiske kalender, vil dette være et hyggeligt sted for dig – og det samme gælder, hvis du vil starte weekenden med bravour.

  Du kan tage familien, vennerne eller veninderne med til brunch, så I kan starte jeres kulturelle dag på den helt rigtige måde. De serverer deres brunch helt indtil kl. 13.00, så du kan sagtens nå at få indhentet søvnen og få en suveræn brunch til at starte din weekend på.

  God fornøjelse – og ikke mindst god appetit!

  FAQ BOKS

  Hvor finder jeg Brasserie Kunsten?

  Det ligger Kong Christians Alle 50.

  Hvornår åbner Brasserie Kunsten?

  Brasseriet åbner kl. 10.00 på de samme dage, som museet også har åbnet (mandag-torsdag fra kl. 10.00-21.00 / fredag-søndag kl. 10.00-17.00).

  Kan man få brunch på helligdage hos Brasserie Kunsten?

  Ja, brasseriet har også åbnet for brunch på helligdage.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Aalborgs bedst brunchsteder

  Smag Aalborgs bedste brunch på Café Spiret

  Når vi siger Aalborgs bedste brunch, så mener vi det. Café Spiret har vundet prisen i

  En afslappet pause fra hverdagen hos På Fjorden

  Hvis du er i centrum af Aalborg by og har brug for en lille pause fra