Lækker og sund brunch hos KaffeFair ved Vestbyen

  Strandvejen 19, 9000 Aalborg Tlf.: 99 30 10 50

  I det rekreative område af Vestbyen finder du den hyggelige lille café, der hedder KaffeFair. Som navnet indikerer, går de meget op i at lave lækker kvalitetskaffe på de helt rigtige bønner. KaffeFair har hele tre andre afdelinger rundt omkring i Aalborg, og navnet kommer af deres fokus på Fair Trade, hvilket naturligt er implementeret i deres menukort.

  Hvis du er den morgenfriske type, der elsker at starte dagen med en god kop kaffe, så skal du svinge forbi KaffeFair. De har ikke kun god kaffe, men også mange muligheder når det kommer til morgenmad og brunch. Caféen er som nævnt placeret i Vestbyen, her nærmere betegnet ved Strandvejen. Derfor kan du starte din dag hos KaffeFair og bagefter tage en tur ned til havnen, hvor du kan nyde dagens første solstråler.

  Superb brunch hos Kaffefair

  Hos KaffeFair får du den ultimative brunchoplevelse. De har til huse i det gamle CW Obels tobaksfabrik, hvor de har omdannet de fine lokaler til et stemningsfuld eventsal, der både kan lejes ud til fest eller andre arrangementer.

  Deres brunch er bestemt et besøg værd. Ikke nok med at den er æstetisk tiltalende anrettet, så får du også en række lækkerier serveret foran dig. Det er blandt andet yoghurt med hjemmelavet müsli, landskinke fra Rosenbeck med grillet løg og romesco, croissant med rejesalat, æg med brunchpølser, grov sennep og balsamicotomat, to slags oste med hjemmelavet marmelade og en konditorkage. Skulle du være vegetar, så kan du udskifte denne luksuriøse brunchanretning til en vegetarversion også.

  Din brunch bliver serveret på et bræt, så du har det perfekte billede til din instagram senere.

  Få dagens første kop kaffe hos KaffeFair

  Hvis du ikke er den store brunchelsker eller bare foretrækker den mere simple morgenmadsløsning, så vil KaffeFair også kunne hjælpe dig godt på vej. De har lækker kaffe, der er på økologiske kvalitetsbønner, og hos KaffeFair er du altid garanteret en velsmagende kop kaffe – hvad enten du ønsker Caffe Latte, Havrelatte, Cappuccino eller Cortado til din morgenmad eller brunch.

  Du kan kombinere deres lækre kaffe med en simpel bolle bagt på økologisk surdej. Den får du med de klassiske elementer bestående af ost, smør og hjemmelavet marmelade. Medmindre du gerne vil prøve deres toast med spejlæg og bønner? Det kunne være en god start på din dag, så du er klar til at gribe dagen an.

  God fornøjelse og ikke mindst velbekomme – du vil med garanti nyde dit besøg hos KaffeFair.

  FAQ BOKS

  Hvor kan jeg finde KaffeFair?

  Du kan finde caféen på Strandvejen 19.

  Hvornår åbner KaffeFair for brunch?

  De åbner kl. 09.00 for brunch alle hverdage og kl. 10.00 om lørdagen. Det varer ved indtil kl. 14.00.

  Kan man få en vegetarversion af deres brunch?

  Ja, det kan du. Du skal bare spørge personalet.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Aalborgs bedst brunchsteder

  Smag Aalborgs bedste brunch på Café Spiret

  Når vi siger Aalborgs bedste brunch, så mener vi det. Café Spiret har vundet prisen i

  En afslappet pause fra hverdagen hos På Fjorden

  Hvis du er i centrum af Aalborg by og har brug for en lille pause fra