Morgenmad og brunch hos Café Ulla Terkelsen London

  Kastetvej 36, 9000 Aalborg Tlf.: 98 15 80 00

  Vestbyen af Aalborg huser en række hyggelige caféer, der alle har spændende menukort, der kan dække den store og lille sult. Hvis du skulle være på udkig efter et sted, hvor du kan få en god start på dagen med en velbalanceret brunch eller morgenmåltid, så skal du kigge forbi hos Cáfe Ulla Terkelsen London nær Ryesgade.

  Caféen er en af de mere populære cafésteder i Aalborg. Det har sin helt egen indretning med et unikt design, der gør besøget særligt mindeværdigt. Det er et populært spot for både lokale og besøgende af byen, fordi stemningen er i top fra det moment, man træder indenfor døren. Der er nemlig ikke sparet på farvesammensætningerne, og du vil med det samme komme i godt humør af den farvestrålende indretning.

  Herudover har caféen en helt formidabel placering ved Vestbyen. Caféen inviterer ofte på hyggelige events og har en fint menukort, hvor du kan bestille lækre klassiske caféretter. Mange besøger også Café Ulla Terkelsen for den morgenmadsanretning, man kan få alle ugens dage i tidsrummet mellem kl. 9-12.

  Morgentallerken eller brunch i hyggelige omgivelser

  Den klassiske morgentallerken hos Café Ulla Terkelsen London består af de traditionelle brunchkomponenter såsom lækre røræg, sprødstegt bacon, tomat, ost og marmelade. Hertil serveres der også en smørcroissant, brød og smør. Så har du alle elementerne til det helt rigtige morgenmåltid. Dette kan mætte selv den mest sultne person, og du vil nyde det ekstra meget i caféens hyggelige lokaler.

  Hvis du dog skulle være mindre sulten, kan du også nøjes med deres røræg og bacon, der serveres med frisk tomat og rugbrød. Til de ekstra syndige er der desuden lækre pandekager med banan og chokolade. Du kan supplere med en jordbærshake eller friskpresset juice med agurk, æble, citron og mynte til din morgenmad, så du også får et skud vitaminer med dig til dagen.

  Er du mere i humør til frokost, kan Café Ulla Terkelsen London diske op med lækre sandwiches bestående af blandt andet hønsesalt med ristet bacon og rugbrød. Det kan også være med stuvede svampe og syltede rødløg, alt efter hvad du lige er til. De har desuden en helt formidabel burger lavet på grillet kylling, urtemayo og tomatpesto, hvis du lige er i det slags humør.

  Der er altså lidt for enhver smag, og du kan med sikkerhed finde noget til at stille den lille eller store sult hos Café Ulla Terkelsen London – god fornøjelse og velbekomme.

  FAQ BOKS

  Hvad er adressen til caféen?

  Adressen hedder Kastetvej 36 og ligger tæt ved Strandvejen.

  Hvornår har Café Ulla Terkelsen London åbent?

  Caféen har åbent tirsdag til lørdag fra kl. 09.00 til og med 00.00 (fredag og lørdag til kl. 01.00).

  Serveres der brunch hos Café Ulla Terkelsen?

  Ja, de serverer brunch mellem kl. 09.00 – 12.00.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Aalborgs bedst brunchsteder

  Smag Aalborgs bedste brunch på Café Spiret

  Når vi siger Aalborgs bedste brunch, så mener vi det. Café Spiret har vundet prisen i

  En afslappet pause fra hverdagen hos På Fjorden

  Hvis du er i centrum af Aalborg by og har brug for en lille pause fra