Nyd din brunch i hjemlig og hyggelig stemning på Abbey Road Café

  Kjellerupsgade 1A, 9000 Aalborg Tlf.: 98 11 42 43

  I udkanten af Aalborg midtby finder du den populære Abbey Road Café. Stedet er kendt for sin hjemlige og hyggelige stemning samt den fantastiske service, man oplever hver gang, man er på besøg. Den lækre og moderne lørdagsbrunch er allerede noget, man snakker om i byen. Selvom den er moderne, indeholder den stadig alle de klassiske elementer som for eksempel æg og bacon, brød og lækker ost.

  Abbey Road Café ligger et stenkast fra centrum og er placeret på hjørnet, sådan så det er let af finde. Brunch serveres hver lørdag, så det er en oplagt mulighed for at invitere din partner, din ven eller et familiemedlem på en lækker klassisk brunch med et moderne twist.

   

   

  Abbey Road Café – Aalborgs perle

  Abbey Road Café er en virkelig hyggelig café med en varm og hjemlig atmosfære, som man slet ikke har lyst til at forlade igen. Her kan man hurtigt bruge mange timer på at sidde og snakke, spise og drikke, uden at man ligger mærke til, at sekunderne flyver. Abbey Road er det perfekt sted at invitere en, man holder af.

  Udover sin lækre lørdagsbrunch byder Abbey Road også på et stort udvalg af forskellige lækre retter. Her er der virkelig noget for enhver smag. Alt lige fra burgere og tapas til nachos og salater kan nydes i den hjertevarme og hjemlige atmosfære sammen med ens kære.

  Du finder Abbey Road Café lidt uden for Aalborg midtby på hjørnet overfor Nordkraft. Caféen ligger optimalt på hjørnet af to veje og er derfor både let tilgængeligt, men også let at finde.

   

   

  Forkæl dine smagsløg med en lækker lørdagsbrunch

  Hvis du elsker den klassiske udgave af brunch, så bliver du ikke skuffet på Abbey Road Café. Den udsøgte lørdagsbrunch indeholder alle de ting, som de fleste af os elsker. Selvom Abbey Roads brunch varierer fra uge til uge, bliver man aldrig skuffet, når man bestiller lørdagsbrunch på Abbey Road Café.

  Alle retterne bliver tilberedt med stor passion og respekt for den klassiske udgave af den velkendte brunchanretning. Om det så er en skive af en lækker fransk ost eller sprødt og lækkert bacon serveret med en gang veltilberedte æg, får det dig med sikkerhed til at elske brunch.

  Så er du sulten – og vil du have et lækkert måltid at starte dagen på – ja, så kan du med fordel nyde det med stort velbehag på Abbey Road Café i Aalborg midtby. Velbekomme.

  FAQ BOKS

  Hvad indeholder Abbey Road Cafés brunch?

  Brunchen på Abbey Road Café varierer fra uge til uge, men indeholder oftest de klassiske brunchelementer.

  Hvor ligger Abbey Road Café?

  Du finder Abbey Road Café i udkanten af midtbyen på Kjellerupsgade 1A.

  Kan man købe brunch hver dag?

  Nej, Abbey Road Café serverer kun brunch om lørdagen.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Aalborgs bedst brunchsteder

  Smag Aalborgs bedste brunch på Café Spiret

  Når vi siger Aalborgs bedste brunch, så mener vi det. Café Spiret har vundet prisen i

  En afslappet pause fra hverdagen hos På Fjorden

  Hvis du er i centrum af Aalborg by og har brug for en lille pause fra