Nyd en fantastisk brunch i Teaterkvarteret

  C. W. Obels Pl. 1A, 9000 Aalborg Tlf.: 98 16 11 14

  I Aalborgs teaterkvarter – ikke så langt fra Jomfru Ane Parken – finder man Søgaards Bryghus. Når man hører ordet ‘bryghus,’ tænker størstedelen nok på et sted, hvor man kan købe øl. Det kan man også, men hos Søgaards Bryghus kan man også nyde en fantastisk lækker brunch. Søgaards serverer brunch alle fredage og lørdage fra kl. 11-13.

  Hvis man besøger Søgaards Bryghus for at hoppe ombord i deres udsøgte brunch, får man nogle af de mest klassiske elementer, man forbinder og forventer af en brunch. Her er tale om bacon og æg, brunchpølse, diverse salater samt et lækkert lille stykke stout brownie- og karamelkage til at slutte af med. En brunchaftale på Søgaards Bryghus lever op til alle dine forventninger.

   

   

  Klassisk brunch med et moderne twist

  På Søgaards Bryghus kan man nyde den klassiske og traditionelle brunch dog med et moderne twist. Du kan stadig spise dig mæt i veltilberedte æg, sprød bacon og de lækreste brunchpølser. Det moderne twist oplever man til gengæld i den inkluderede skinke, der er med fyldt med lækre trøfler. Derudover får man en forfriskende salat samt forskellige former for bær og grøntsager.

  Et andet moderne twist er den skønne stout brownie- og karamelkage, som også er inkluderet når man bestiller brunch hos Søgaard. Ved at give den klassiske brunchmenu et moderne pift rammer man det bedste af to verdener. Den klassiske og lige-ud-af-landevejen brunch kombineret med nye og lækre ingredienser.

   

   

  Nyd din brunch alene eller sammen med en du holder af

  Hos Søgaards Bryghus er der ikke nogen, der kigger skævt til dig, hvis du kommer alene for at nyde den indbydende og lækre brunch. Tværtimod bliver man altid budt velkommen med et smil, samtidig med at man også oplever et venligt personale og en rigtig god service. Hos Søgaards Bryghus er det gæsterne, der er i centrum.

  Søgaards Bryghus er også et godt sted at tage sin kæreste, ægtefælle, ven eller veninde hen. Udover weekendbrunch i verdensklasse, kan man også nyde andre lækkerier fra det spændende menukort. I og med at Søgaards er et bryghus, er det også muligt at smage forskellige øl fra egen produktion.

  Hos Søgaards Bryghus får man altid en god oplevelse, ligesom man går derfra mæt, glad og tilfreds og med et stort smilt på læben.

  God fornøjelse – der er stor garanti for, at du ikke kommer til at fortryde valget af Søgaards Bryghus.

  FAQ BOKS

  Hvor ligger Søgaards Bryghus?

  Du finder Søgaards Bryghus på C. W. Obels Plads 1A i Aalborgs teaterkvarter

  Hvornår kan man bestille brunch hos Søgaards Bryghus?

  Søgaards Bryghus serverer brunch hver fredag og lørdag fra 11-13

  Skal man bestille bord, før man kommer?

  Det kan i nogle tilfælde være nødvendigt at bestille bord. Kontakt Søgaards og hør, om man kan komme ind fra gaden den pågældende dag.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Aalborgs bedst brunchsteder

  Smag Aalborgs bedste brunch på Café Spiret

  Når vi siger Aalborgs bedste brunch, så mener vi det. Café Spiret har vundet prisen i

  En afslappet pause fra hverdagen hos På Fjorden

  Hvis du er i centrum af Aalborg by og har brug for en lille pause fra