Penny Lane Café – morgenmad og brunch i hyggelige omgivelser

  Skipper Clements Gade 1a, 9000 Aalborg Tlf.: 98 12 58 00

  Hvis du er fra Aalborg eller det nærliggende område, så kender du helt sikkert til Penny Lane Café. Hvis du besøger byen for første gang, såskal du svinge en tur forbi denne helt igennem hyggelige café, der ligger på hjørnet af Boulevarden og Skipper Clements Gade i Aalborg centrum. Når du træder indenfor hos dette populære caféspot, vil du forstå, hvorfor det er så velbesøgt. Du vil nemlig føle dig hjemme med det samme. Det er noget af det, Penny Lane Café er særligt kendt for.

  Foruden at være en café er Penny Lane også kendt som et konditori og boutique, så du kan både få lækkert mad og appetitvækkende kager og andre godter hos Penny Lane. Der er fokus på det hjemmelavede håndværk og gode råvarer, hvilket afspejles på deres store menukort.

  Morgenmad og brunch til både den lille og store sult

  Hvis du besøger Penny Lane fra tidlig morgenstund, kan du spise dig mæt i deres lækre morgenmads- og brunchanretninger. Der er både til det sultne hjerte, men også til dem der ikke har den synderligt store sult i de tidligere morgentimer.

  Du kan for eksempel mødes med veninderne eller din kæreste til en Penny Brunchtallerken. Den består af yoghurt m. granola og sirup, frisk frugt, to slags oste, to slags salami, laksemousse, salat, pesto og en god brownie. Skulle I være i det festlige hjørne, kan I også tilkøbe et glas bobler.

  Der er også mulighed for at få den luksuriøse udgave af denne brunchanretning, hvor du får de klassiske sprøde brunchpølser, æg og bacon med. Der hører en croissant, brød og smør til alle deres brunchanretninger.

  Hvis den store sult endnu ikke har slået ind, kan du også bestille Penny Lanes bananpandekager. De kommer med bærkompot og økologisk yoghurt. Eller skal det være “Den bedste vaffel” med syltede bær og karamelcreme, du skal sidde og vågne op til? Penny Lane inviterer på en ægte hyggelig morgenstund med et solidt morgenmadsmåltid eller en formidabel brunch.

  Til dig med den søde tand

  Penny Lane er kendt for sit store udbud af diverse konditorikreationer og imponerende bagværk. I deres famøse kagedisk kan du blandt andet købe en lækker høj snegl, bedstemorbolle, kærnemælkshorn eller et stykke cheesecake brownie. Du kan nyde af de søde sager over en god kop kaffe i caféens hyggelige lokaler eller ved at sidde udenfor, hvor de også har siddepladser.

  Uanset om du besøger Penny Lane til morgen, middag eller sen eftermiddag, bliver du sikkert fristet af deres lækre menukort og kager.

  FAQ BOKS

  Hvad er Penny Lanes åbningstider?

  Caféen har åbnet mandag til fredag fra kl. 08.00 – 18.00. Lørdag og søndag har de åbnet kl. 08.00 til 17.00 (søndag kl. 09.00).

  Hvor kan jeg finde Penny Lane Café?

  Du kan finde caféen på adressen Boulevarden 1A

  Kan man få vegansk brunch hos Penny Lane?

  Ja, det kan du. Du skal bare spørge personalet.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Aalborgs bedst brunchsteder

  Smag Aalborgs bedste brunch på Café Spiret

  Når vi siger Aalborgs bedste brunch, så mener vi det. Café Spiret har vundet prisen i

  En afslappet pause fra hverdagen hos På Fjorden

  Hvis du er i centrum af Aalborg by og har brug for en lille pause fra