Prinses Juliana – lækker brunch i flotte omgivelser

  Vestre Havnepromenade 2, 9000 Aalborg Tlf.: 98 11 55 66

  Du kan opleve Aalborg fra sin helt igennem charmerende og hyggelige side med en gåtur langs Havnepromenaden. Du befinder dig midt i den nordjyske storbys centrum, imens du slentrer langs vandet. Foruden den charmende natur vil du også se noget flot arkitektur. Her mødes det gamle arkitektur med det moderne. Det giver dig derfor lidt af hvert at kigge på, når du er ude og opleve byen for første gang. Havnepromenaden er kun et stenkast væk fra Fjordmarken, hvor du kan slentre rundt i det grønne, når du er færdig med at se promenaden.

  Foruden den flotte arkitektur og natur kan du også finde hyggelige spisesteder. Hvis du elsker en god start på dagen, skal du besøge en af de mange brunchsteder, der har til huse langs promenaden.

  En klassisk brunchtallerken hos Prinses Juliana

  Ved Havnepromenaden finder du den charmende restaurant Prinses Juliana. Restauranten har til huse i en gammel hollandsk båd, der eftersigende skulle dateres tilbage til 1931. Skibet er et gammelt skoleskib og kommer oprindeligt fra Holland. Det kom dog under det danske flag i 1991 og har siden 2006 været en hyggelig og populær restaurant for aalborgenserne og besøgende af byen. Det unikke hos Restaurant Prinses Juliana er naturligvis, at du spiser midt på vandet og sidder i gamle hyggelige lokaler.

  Hvis du sætter pris på den klassiske brunch, så er dette stedet for dig. Her vil du blive kræset om og få en ægte hollandsk fornemmelse, imens du sidder og indtager dit måltid på vandoverfladen. På restaurantens brunchtallerken får du de klassiske brunchretter, og derved går du ikke galt i byen hos Prinses Juliana. Du kan spise dig mæt i retter som røræg med bacon og brunchpølser, yoghurt med musli, varmrøget laks med rygeostcreme og en sød brownie med vaniljecreme. Hertil er der også ost og kompot, skinke med pesto og frisk frugt. Brunchtallerkenen kommer desuden med friskbagt rugbrød og surdejsbrød.

  Prisen inkluderer herudover kaffe og te ad libitum samt et glas appelsin- eller æblejuice.

  Flot udsigt over Limfjordsbroen

  Prinses Juliana har en helt formidabel placering. Du kan nemlig sidde og nyde din brunchtallerken med udsigt over Limfjordsbroen. Om sommeren åbner de op for deres populære og besøgte agterdæk, hvor du kan sidde i en kølig brise eller solskinnet med en kop kaffe eller drink. Det er et perfekt spot, hvis du skal have en pause eller bare lige lade godt op, før du skal vide ud i Aalborg by.

  God fornøjelse hos Prinses Juliana!

  FAQ BOKS

  Hvor ligger Prinses Juliana?

  Du kan finde restauranten på adressen Vestre Havnepromenade 2

  Hvornår serverer Prinses Juliana brunch?

  De serverer deres populære brunch i weekenden fra k. 10.00 – 12.00.

  Kan man leje lokaler hos Prinses Juliana?

  Ja, du kan leje lokaler både til konfirmationer, bryllupper eller konferencer hos Prinses Juliana.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Aalborgs bedst brunchsteder

  Smag Aalborgs bedste brunch på Café Spiret

  Når vi siger Aalborgs bedste brunch, så mener vi det. Café Spiret har vundet prisen i

  En afslappet pause fra hverdagen hos På Fjorden

  Hvis du er i centrum af Aalborg by og har brug for en lille pause fra