Ren selvforkælelse med morgenmad eller brunch hos Kochs Kaffebar

  Algade 23, 9000 Aalborg Tlf.: 29 93 22 67

  Kan du også glæde dig til en god kop kaffe hver morgen, når du træder ud af sengen? Der findes mange kaffebarer rundt omkring i Aalborg by, og der er mange hyggelige spots, hvor du kan sidde og tage den stille morgenstund ind, mens du får et skud koffein.

  Særligt i midtbyen vil du kunne finde de klassiske kaffebarer eller -kæder, der kan slukke din kaffetørst. Hvis du dog er på udkig efter en kaffe, der kan lidt mere, så skal du have en kaffe fra Kochs Kaffebar. Uanset om du er til gammedags filterkaffe, eller om du foretrækker espresso, cortado, caffe latte eller en cappuccino, vil du kunne få kaffetørsten stillet hos Kochs Kaffebar.

   

   

  Varm kaffe og suveræn brunch hos Kochs Kaffebar

  Hvis du trænger til en dampende varm kaffe og et herligt morgenmåltid, så kan Kochs Kaffebar levere det for dig. Kaffebaren er et familiedrevet etablissement, og kvaliteten er bestemt i højsædet hos dem. Kaffen er håndbrygget, maden er hjemmelavet og der kan købes friskbagte konditorkager, hvis du ønsker noget sødt til ganen.

  Besøger du Kochs Kaffebar fra morgenstunden, har du valget mellem tre forskellige anretninger. Det er enten deres morgentallerken, den franske petit déjeuner (som betyder “lille morgenmad”) eller deres brunchtallerken.

  Hvis du vil spise som franskmændene, kan du starte dagen med en petit déjeuner – her får du den klassiske croissant, bagernes bolle med smør, en skive skæreost og marmelade. Hertil et glas friskpresset appelsinjuice og naturligvis husets kaffe eller valgfri kande te. Kommer du derimod med en større sult, kan det være, du skal prøve deres brunch.

   

   

  På deres brunchanretning får du ikke ringere end en omelet med bacon, chiagrød med frisk frugt, hjemmelavet kyllingesalat med karry samt en hjemmerørt tunmousse, serranoskinke med melon og koldrøget laks på en salatbund samt vesterhavsost. Det sluttes naturligvis af med noget sødt til ganen i form af et stykke brownie.

  Ja, det er vist opskriften på en god og mættende brunch!

  Hvis du er lidt af en ægte kaffe connoisseur, vil du sikkert elske Kochs store kaffekort. Her kan du vælge mellem flere forskellige slags kaffebønner, der kan bruges til din første kop kaffe for dagen. Der er både kaffe fra Honduras, Kenya, Colombia og Peru. Der er naturligvis også de klassiske kaffedrikke, der er lavet på et espressoshot.

  Så besøg Kochs Kaffebar ved midtbyen og få en god start på din dag – uanset om du er sulten eller bare kaffetørstig.

  FAQ BOKS

  Hvor ligger Kochs Kaffebar?

  Kaffebaren er at finde på adressen Algade 23.

  Hvornår åbner Kochs Kaffebar?

  De holder åbent fra kl. 09.00 til 20.00 mandag til fredag. I weekenden har de også åbnet – igen fra kl. 09.00 – 20.00.

  Kan man købe kaffebønner hos Kochs Kaffebar?

  Ja, du kan godt købe kaffebønner hos Kochs. Du kan besøge den fysiske butik eller købe dem online.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Aalborgs bedst brunchsteder

  Smag Aalborgs bedste brunch på Café Spiret

  Når vi siger Aalborgs bedste brunch, så mener vi det. Café Spiret har vundet prisen i

  En afslappet pause fra hverdagen hos På Fjorden

  Hvis du er i centrum af Aalborg by og har brug for en lille pause fra