Smag Aalborgs bedste brunch på Café Spiret

  Boulevarden 24, 9000 Aalborg Tlf.: 98 10 33 00

  Når vi siger Aalborgs bedste brunch, så mener vi det. Café Spiret har vundet prisen i både 2020 og 2021, hvilket gør, at man godt kan tillade sig at skrue op for sine forventninger, når man skal spise brunch på Spiret. I marts 2022 introducerede Spiret en helt ny brunchmenu, som er blevet taget utroligt godt imod af de kunder, der allerede har været inde og smage den.

  Hvis man vælger at tage på Café Spiret og nyde en lækker brunch, kan man godt gå hen og blive en smule overrasket, hvis man forventer en helt almindelige og klassisk brunch. Spiret har virkelig moderniseret den traditionelle brunch og tilføjet en masse lækre elementer, som kan blæse de fleste smagsløg bagover.

   

   

  Lækker og moderne brunch i hjertet af Aalborg

  Café Spiret har til huse midt i centrum af Aalborg og er utroligt let at komme til, om man så er på gåben, cykel eller bil. Det skal dog siges, at hvis man ankommer i bil, så kan det være en smule besværligt at finde en parkeringsplads tæt på. Hvis man ikke har noget imod at gå et par hundrede meter, er der dog masser af parkeringspladser indenfor denne radius.

  Når du har fundet et sted at parkere eller stille din cykel og herefter ankommer til Café Spiret, som ligger på hjørnet, vil du opleve en café med god plads og dejligt lyse lokaler. Hele caféen har store panoramavinduer, der gør, at der kommer masser af dagslys ind, og at man kan sidde og følge med i byens pulserende liv.

   

   

  Sammensæt din egen brunch på Café Spiret

  Når man spiser brunch på Spiret, har man det privilegie, at man selv kan sammensætte sin brunch med præcis de elementer, man bedst kan lide. Café Spiret tilbyder mange forskellige små retter, som man kan inkludere i sin brunch, så der er med garanti noget for enhver smag, uanset om man bare gerne vil have noget med bacon og tilhørende æg, eller om man vil prøve noget mere trendy og moderne.

  Café Spiret har som sagt vundet prisen for bedste brunch i Aalborg i både 2020 og 2021, og hvem ved – måske vinder de den igen i 2022. Om de vinder eller ej, så er brunch på Café Spiret en udsøgt fornøjelse hver eneste gang, og du gå med sikkerhed ikke sulten derfra.

  Rigtig god fornøjelse – og ikke mindst god appetit hos Café Spiret.

  FAQ BOKS

  Hvor holder Café Spiret til?

  Café Spiret ligger på Boulevarden 24 i centrum af Aalborg.

  Hvornår har Café Spiret åbent?

  Café Spiret har åben fra mandag til søndag fra kl. 9-22.

  Skal man reservere et bord for at spise på Café Spiret?

  På grund af sin popularitet er det for det meste nødvendigt at booke et bord. Det kan gøres fra Café Spirets hjemmeside.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Aalborgs bedst brunchsteder

  Smag Aalborgs bedste brunch på Café Spiret

  Når vi siger Aalborgs bedste brunch, så mener vi det. Café Spiret har vundet prisen i

  En afslappet pause fra hverdagen hos På Fjorden

  Hvis du er i centrum af Aalborg by og har brug for en lille pause fra