Spis amerikansk inspireret brunch hos Café Friends

  Vesterbro 91, 9000 Aalborg Tlf.: 98 11 51 78

  Vestbyen er en bydel i Aalborg, der regnes for at have sin helt egen identitet. Det skyldes primært, at bydelen har et varieret udbud af diverse faciliterer såsom spændende arbejdspladser, bosteder, kulturelle institutioner samt at det er tæt på områderne nær Limfjorden. Vestbyen er også et rekreativt område, hvor der er kort til skov og havområde. Dog er det også et arkitektonisk indsatsområde, hvor der er udsigter til stor udvikling.

  Det kan man allerede begynde at se lidt. Der er ikke kun fine funkishuse, men også en række hyggelige og stemningsfyldte spisesteder, som du kan aflægge et besøg. Vesterbro har nemlig en del at byde på, og derfor vil du hurtigt erfare, at du kan finde en hyggelig café, hvor du kan nyde en god kop kaffe og et godt morgenmåltid. Skulle du tilfældigt være i området af Vesterbro og være en inkarneret “Friends” fan, vil du elske Café Friends.

  Café Friends ligger lige på hjørnet af Vesterport og den store Urbansgade. Det er et hyggeligt spot, hvor du kan mødes med dine egne venner og lade som om, I er karakterne fra den populære og verdenskendte tv-serie.

  Spis brunch hele ugen hos Café Friends

  Uanset om du lyster en brunch i hverdagen eller vil forkæle dig selv med en god brunch i weekenden, kan du finde, hvad du søger hos Café Friends. Café Friends serverer nemlig hverdagsbrunch mandag til torsdag og den hel store brunchbuffet fredag, lørdag og søndag.

  Hvis du elsker en god solid brunch, der indeholder alle dine favoritter, så vil du elske Café Friends’ brunch. I hverdagen kan du bestille deres brunchtallerken, hvor der ikke er sparet på lækkerierne. Til en fair pris får du scrambled eggs, bacon, frikadeller, pølser, pålæg og ost samt to slags brød, amerikansk pandekage med sirup, mini croissant, frisk frugt, yoghurt med müsli og jordbærmarmelade. Det er mad, som selveste Joey Tribbiani ville sætte pris på!

  Til deres store brunchbuffet i weekenden kan du øse op med nogle af de samme elementer som nævnt foroven. Men du kan også få varm leverpostej, brunchpølser, rösti, og stegte grøntsager. I prisen får du også en almindelig kop kaffe/the og et glas juice. Hvis det lyder som noget for dig, så skal du uden tvivl starte din weekend hos Café Friends.

  Caféen ligger meget centralt, og derfor kan du starte din dag med en god bund hos caféen, før du skal videre ud og shoppe. Eller du kan kigge forbi til en kop dampende varm kaffe, som alle vennerne i Friends ville gøre.

  FAQ BOKS

  Er Café Friends inspireret efter tv-serien Friends?

  Ja, caféen har taget udgangspunkt i den populære amerikanske tv-serie Friends.

  Hvorhenne ligger Café Friends?

  Den ligger på adressen Vesterbro 91.

  Hvornår åbner caféen?

  De har åbnet mandag til onsdag (+ søndag) fra kl. 10.00 – 22.00. Torsdag til lørdag fra kl. 10.00 – 00.00.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Aalborgs bedst brunchsteder

  Smag Aalborgs bedste brunch på Café Spiret

  Når vi siger Aalborgs bedste brunch, så mener vi det. Café Spiret har vundet prisen i

  En afslappet pause fra hverdagen hos På Fjorden

  Hvis du er i centrum af Aalborg by og har brug for en lille pause fra