Spis dig dejligt mæt hos Café Ministeriet ved midtbyen

  Møllegade 19, 9000 Aalborg Tlf.: 98 19 40 50

  Hvis du ser frem til hver weekend at skulle ud og brunche, så har Aalborg en række spisesteder i ærmet til dig. Der er nemlig en masse hyggelige caféer, restauranter eller kaffebarer, der byder på en form for morgenmåltid eller brunch til dig. Særligt hvis du befinder dig i midtbyen, vil du se, hvor mange steder der er at vælge imellem.

  Er du på jagt efter en god og klassisk brunch, hvor alt det traditionelle er på menuen, så skal du svinge forbi Café Ministeriet. Café Ministeriet er nemlig et hyggeligt brunchsted for dig, der gerne vil slappe af i rolige lokaler og med mulighed for at få en godt og solidt morgenmåltid.

  Ægte velsmagende brunch

  Er du tidligt ude af sengen i hverdagen eller weekenden? Hos Café Ministeriet kan du allerede få brunch kl. 09.00. Dog forsætter det helt indtil kl. 13.00, så selv dem, der elsker at sove længe i weekenden, kan få lov til at nyde en god brunch hos Ministeriet.

  På Ministeriets menukort finder du både den klassiske brunchanretning og mindre morgenmåltider, der stiller den lille sult. På brunchanretningen kan du se frem til koldrøget laks med hjemmerørt friskost, lufttørret skinke med nicoise oliven og sprøde spirer samt hønsesalat med grov sennep. Der er naturligvis også de klassiske retter, der altid hitter hos folk i form af bacon og scrambled eggs, chorizo pølse og yoghurt med syltede solbær og hjemmelavet granola.

  Til denne herlighed får du også en friskbagt croissant, et stykke himmelsk chokoladekage, som du kan skylle ned sammen med en kop kaffe eller te, der er inkluderet i prisen. Du kommer omkring alle elementerne på kostpyramiden, så du er garanteret en god og velbalanceret brunch hos Ministeriet.

  Et tidligt måltid til den lille sult

  Hvis du ikke har den store lyst til en brunchanretning så tidligt på dagen, kan du også nøjes med nogle af Ministeriets andre lækkerier. Det kan for eksempel være deres ultrasunde avocado på ristet rugbrød, der serveres med frisk tomat, hakket rødløg og spinat. Eller måske skal du kaste dig over en “mini Chuck Norris”, der består af bacon, scrambled eggs, chorizo pølse og hjemmebagt brød. Det kan nok få den værste syvsover op fra sengen.

  Om du besøger Ministeriet om morgenen eller først senere på dagen, så vil du uden tvivl få en velsmagende oplevelse – og du kan få stillet både den lille og den store sult. God appetit!

  FAQ BOKS

  Hvor ligger Café Ministeriet?

  Caféen har adressen Møllegade 19.

  Hvornår åbner Café Ministeriet for brunch?

  De har åbent for brunch mandag til søndag mellem kl. 09.00 – 13.00.

  Kan jeg få brunch hos Café Ministeriet?

  Ja, du kan både få brunch og almindelig morgenmad hos Ministeriet

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Aalborgs bedst brunchsteder

  Smag Aalborgs bedste brunch på Café Spiret

  Når vi siger Aalborgs bedste brunch, så mener vi det. Café Spiret har vundet prisen i

  En afslappet pause fra hverdagen hos På Fjorden

  Hvis du er i centrum af Aalborg by og har brug for en lille pause fra