Spis god brunch hos Café Klostertorvet i Aalborg

  C. W. Obels Pl. 14, 9000 Aalborg Tlf.: 98 16 86 11

  Blandt de mest attraktive kvarterer i Aalborg finder du Teaterkvarteret. Teaterkvarteret placerer sig centralt i Aalborg og er kendt for sin meget kulturelle og livlige atmosfære. Det er et slags forbindelsesled mellem shoppingsområderne og den nye havnefront. Kvarteret er rig på historie, og det kommer også til udtryk i de mange gadenavne, der referer til historistiske personligheder og episoder.

  Midt i Teaterkvarteret finder du på C.W. Obels Plads nummer 14 den hyggelige café, der hedder Klostertorvet. Caféen ligger nemlig tæt på Aalborg Kloster, og det er et oplagt hyggeligt spot for dit næste morgenmadsmåltid.

  Prisvenlig morgenmad og brunch hos Café Klostertorvet

  Hvis du gerne vil finde et let og prisvenligt morgenmadsmåltid, skal du besøge Café Klostertorvet. Her kan du nemlig få en avocadotoast, hvor du kan vælge mellem hytteost, bacon eller et smilende æg på toppen. Herudover er der også hønsesalattoast eller en syndig nutellatoast til kun 50-55kr. Hvis din sult ikke er så stor, kan en sprød toast være en god start på dagen for dig. Det kan også være deres breakfast-burrito, som du kan mæske dig i. Den består af avocado, scrambled eggs, bacon, tomatsalat og sprøde spirer.

  Hvis du derimod er på jagt efter en god brunch, kan Café Klostertorvet også klare det for dig. De har deres brunchanretning bestående af scrambled eggs med bacon og purløg, økologisk ravost med oliven, hønsesalat, lufttørret skinke med cornichons og italiensk salami med tomatsalat. Til den søde tand får du serveret en god chokoladekage med cheesecake samt en yoghurt med hjemmelavet granola med tranebær og mango. Til brunchanretningen får du kaffe og te ad libitum, så du kommer ikke til at mangle noget, hvis du vælger at indtage din brunch hos Klostertorvet.

  Nyd din morgenmad i hyggelige omgivelser

  Hos Café Klostertorvet kan du både sidde indenfor i deres hyggelige lokaler eller slikke sol udenfor på torvet. Hvis vejret tillader det, kan du starte din morgenstund med en god kop kaffe og dit fortrukne morgenmåltid. Måske det skal være en af de førnævnte toast eller deres lækre brunch?

  Ellers kan du også finde en masse andre sager på kortet, der kunne lyde fristerende for dig. Det kan være deres Breakfast Bowl, der består af økologisk yoghurt med hjemmelavet granola, honning, frisk frugt og bær. Skulle du foretrække en mere klassisk morgenmadsudgave, har de også to skiver surdejsbrød, der serveres med ravost og marmelade.

  God fornøjelse – og ikke mindst rigtig god appetit!

  FAQ BOKS

  Hvad er prislejet hos Café Klostertorvet?

  Prislejet er middel, så du kan både finde noget til en fornuftig pris og noget lidt dyrere.

  Hvor kan jeg finde Café Klostertorvet?

  Du kan finde caféen på adressen C.W Obels Plads 14.

  Hvornår har Café Klostertorvet åben for brunch?

  De serverer deres brunch i tidsrummet mellem kl. 10.00 – 13.00.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Aalborgs bedst brunchsteder

  Smag Aalborgs bedste brunch på Café Spiret

  Når vi siger Aalborgs bedste brunch, så mener vi det. Café Spiret har vundet prisen i

  En afslappet pause fra hverdagen hos På Fjorden

  Hvis du er i centrum af Aalborg by og har brug for en lille pause fra