Café Luna – Suveræn brunch til en velfortjent pause

  Boulevarden 38, 9000 Aalborg Tlf.: 72 41 18 12

  Teaterkvarteret er et perfekt sted at gå hen, når du leder efter et godt måltid. Det kan både være til morgen, middag eller aften, at du kan finde et hyggeligt spisested med en række lækkerier på deres menukort.

  Uanset hvorhenne du befinder dig i Teaterkvarteret, så vil du være tæt på hyggelige spisesteder, der kan byde på lidt af hvert. Det kan både være fine dining eller bare en rolig café med de klassiske caféretter. Hvis du skal prøve en af Aalborgs mest kendte og elskede caféer, så skal du prøve Café Luna.

  Det er den ældste café i Aalborg, og den ligger lige i hjertet af byens centrum. Start derfor din morgen med en velsmagende brunch og en kop dejlig varm kaffe hos hyggelige Café Luna.

  En sund, men god brunch hos Café Luna

  Hos Luna er der både retter til den sundhedsbevidste, men også til den syndige. Du kan for eksempel vælge enten den gule eller røde smoothie bowl, der er lavet på friske frugter og grøntsager, så du får en god portion næring i dig allerede først på dagen.

  Den gule smoothie bowl består af appelsin, mango, gulerod, banan, ingefær og gurkemeje toppet med hjemmelavet müsli, frisk mango og mynte. Den røde derimod har en række af de mørke bær såsom jordbær, brombær og blåbær på menuen – mikset med banan og toppet med müsli, friske blåbær og citronmelisse.

  Retterne er til en overkommelig pris, og de er sat til, at du skal vælge flere retter til din brunchtallerken, så du kan smage lidt forskelligt. Nu hvor du har fået det sunde indspark, kan du synde med amerikanske fluffy pandekager med sirup og nutella eller en Croque Madame med et spejlæg eller en Croque Monsieur uden æg.

  Nyd din brunch udenfor i solen

  Noget af det som gør Café Luna særligt besøgt, er deres hyggelige lokaler og fine udeservering. Da caféen ligger centralt, er det et hyggeligt sted for en pause med noget at spise og lidt koldt at drikke. Når solen melder sin ankomst, slås dørene op i caféen, så du kan sidde og slikke sol eller køle af i skyggen med en af deres Nohrlund cocktails.

  Det kan være et hyggeligt mødespot til en brunch med veninderne eller en fyraftensøl med vennerne efter en lang uge. Café Luna passer til enhver situation, og derfor vil du uden tvivl finde stedet enormt hyggeligt og imødekommende.

  FAQ BOKS

  Hvor ligger Café Luna?

  Café Lunas adresse hedder Boulevarden 38.

  Hvornår kan jeg bestille brunch på Café Luna?

  Du kan bestille Café Lunas brunch i weekenden fra kl. 10.00 til 13.00.

  Kan jeg få en smoothie bowl hos Café Luna?

  Ja, du kan både få en gul og en rød smoothie bowl lavet på lækre frugt og grøntsager.

  Find vej her

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Aalborgs bedst brunchsteder

  Smag Aalborgs bedste brunch på Café Spiret

  Når vi siger Aalborgs bedste brunch, så mener vi det. Café Spiret har vundet prisen i

  En afslappet pause fra hverdagen hos På Fjorden

  Hvis du er i centrum af Aalborg by og har brug for en lille pause fra