Tapas brunch i Aalborg – kryds af og vælg din egen brunch

  Er du typen, der selv vil bestemme, hvad din brunchmenu skal indeholde? Det kan enten være, fordi der er elementer, du ikke kan lide eller tåle, eller også bliver du bare irriteret over, at andre skal diktere, hvad du skal spise.

  Hvis du kan genkende dig selv i noget af ovenstående, har vi en rigtig god løsning til dig, som du bare MÅ prøve – nemlig tapas brunch.

  Her får du udleveret en seddel af tjeneren, når du bestiller, hvor du ved at krydse af selv bestemmer præcis, hvilke elementer du vil have i din brunchmenu.

  Lyder det som noget for dig? Så kan du læse mere i dette blogindlæg.

   

  Tapas brunch i Aalborg – hvor kan man finde det?

  I Aalborg findes der flere forskellige spisesteder, der har taget konceptet med tapas brunch til sig og nu tilbyder dette til deres kunder. Et af de steder er Café Luna, som har valgt dette koncept, fordi de gerne vil have, at du som kunde altid går derfra mæt, glad og tilfreds.

   

   

  Det er vigtigt at understrege, at selvom der er tale om et koncept med elementer, som man ikke før har set på en brunchtallerken, så gør det ikke kvaliteten af ens brunch værre. Tværtimod.

  Har du fået mod på at prøve tapas brunch i Aalborg, er der også andre spisesteder, der tilbyder dette – nemlig:

  Café Vi.2
  Aktuel
  Café Spiret

  Så hvis du gerne selv vil bestemme, hvad du spiser, så er tapas brunch det helt rigtige for dig.

  Det er muligt, at der er andre steder i Aalborg, hvor du kan få tapas brunch, da konceptet bliver mere og mere populært, men i skrivende stund er det disse spisesteder, vi kender til.

   

  Tapas brunch i Aalborg – hvordan foregår det?

  Som vi allerede har været inde på, så adskiller tapas brunch sig fra almindelig brunch ved, at det er kunden, der bestemmer, hvad deres tallerken skal bestå af.

   

   

  Hvis man kun vil have bacon, æg og pølser, så krydser man det af på sin seddel og afleverer denne til tjeneren. Herefter modtager man sin tallerken kun bestående af de brunchelementer, man har bestilt.

  Det gør, at du får præcis det, du vil have og giver dig derfor en endnu bedre brunchoplevelse – på dine helt egne præmisser.

  Er du på udkig efter et alternativ til tapas brunch, hvor du også selv kan bestemme, så kan du i stedet overveje brunchbuffet. Her kan du i sagens natur også nøjes med at tage de elementer, du holder allermest af. I vores blogkatalog finder du en oversigt over steder, der serverer brunchbuffet i Aalborg – god fornøjelse.

  FAQ BOKS

  Er tapas brunch dyrere end almindelig brunch?

  Som udgangspunkt nej, tapas brunch er ikke dyrere end en almindelig brunch. Når det så er sagt, kan der selvfølgelig være forskel på priserne fra spisested til spisested, og man kan derfor ikke udelukke, at tapas brunch er dyrere end almindelig brunch i nogle tilfælde.

  Hvad består en tapas brunch af?

  Hvilke elementer der er inkluderet i en tapas brunch, varierer fra spisested til spisested. Derfor kan vi ikke entydigt sige, at tapas brunch indeholder bestemte elementer. Nogle går selvfølgelig igen på de forskellige spisesteder, men overordnet set kan der være stor variation – og det er netop det, der er spændende ved konceptet.

  Skal man bestille bord til tapas brunch?

  Det kommer helt an på, hvilket spisested du gerne vil besøge. Som udgangspunkt er det altid en god idé at kontakte spisestedet, inden man ankommer, for at være helt sikker på at man kan få et bord.
  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Aalborgs bedst brunchsteder

  Smag Aalborgs bedste brunch på Café Spiret

  Når vi siger Aalborgs bedste brunch, så mener vi det. Café Spiret har vundet prisen i

  En afslappet pause fra hverdagen hos På Fjorden

  Hvis du er i centrum af Aalborg by og har brug for en lille pause fra