Vegetar, vegansk og glutenfri brunch – hvad er muligt i Aalborg?

  Hvis du er allergisk over for gluten eller ikke spiser kød eller animalske produkter, er den traditionelle brunch ikke en mulighed. Her skulle man måske tro, at det bare var ærgerligt, og at man i stedet må finde på noget andet – men sådan forholder det sig heldigvis ikke.

  Det er nemlig muligt at finde både glutenfri brunch, vegansk brunch samt vegetarisk brunch i Aalborg.

  For at få muligheden for at nyde en brunch på ens egne præmisser, skal man først og fremmest finde ud af, hvilke spisesteder der serverer disse former for brunch. 

   

  Vegetar brunch i Aalborg

  I Aalborg er der flere steder, hvor du kan finde og nyde en lækker vegetar brunch. Café Peace er et af disse steder, og her kan du nyde din brunch i virkelig skønne omgivelser. Det gør måltidet til en endnu større nydelse, samt noget man gerne vil opleve igen og igen.

   

   

  Andre steder i Aalborg hvor du kan nyde en vegetarisk brunch er:

  Aktuel
  KaffeFair
  Café Ulla Terkelsen London
  Café Spiret

   

  Vegansk brunch i Aalborg

  Hvis du ikke indtager nogle former for animalske produkter og derfor er på jagt efter et sted, der serverer vegansk brunch, kan du besøge Penny Lane Café, som tilbyder en udsøgt og lækker vegansk brunch.

  Penny Lane Café er heldigvis ikke det eneste sted i byen, hvor du kan nyde denne form for brunch. Aktuel og Café Spiret er også bevidste om, at veganere gerne vil nyde en brunch og har derfor denne form for brunch på deres menu.

   

  Glutenfri brunch i Aalborg

  Skulle grunden til at du ikke kan nyde en klassisk brunch være, at du er allergisk overfor gluten, så fortvivl ikke. I Aalborg kan du også finde spisesteder, der tilbyder glutenfri brunch.

  Abbey Road Café serverer eksempelvis en rigtig lækker brunch uden gluten.

   

   
   
   
   
   
  Vis dette opslag på Instagram
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Et opslag delt af Abbey Road Cafe (@abbeyroadcafeaalborg)

   

  Det samme gør Restaurant Jørn, Penny Lane Café, Aktuel og Café Spiret.

  Det betyder, at du som allergiker ikke skal føle dig overset, men i stedet tryg ved at vide at du også kan nyde en lækker brunch uden at skulle tænke på din allergi.

   

  Brunch til alle i Aalborg

  I Aalborg er det muligt for alle at nyde en lækker brunchdate med sin partner, en god ven eller veninde eller et af sine familiemedlemmer. Det gør Aalborg til en utrolig mangfoldig by, når det kommer til spisesteder, og det er bestemt noget, du du bør tjekke ud, selv hvis du ikke er vegetar, veganer eller allergiker.

  Du finder vores oversigt over brunchsteder her – velbekomme!

  FAQ BOKS

  Er de nævnte brunchtyper dyrere end den almindelige brunch?

  De forskellige brunchtyper er ikke prissat ud fra, hvilken type brunch de er, men hvad de indeholder. Det betyder, at du både kan finde vegansk, vegetarisk og glutenfri brunch, der både er billigere og dyrere end normal brunch.

  Er det nødvendigt, at jeg kontakter spisestedet på forhånd, hvis jer er glutenallergiker eller vegetar?

  Som udgangspunkt er det ikke nødvendigt, da de nævnte brunchtyper er på menuen hos de forskellige spisesteder. Hvis du vil være helt sikker, kan det dog være en god idé at kontakte spisestedet, så du kan få ro i sindet.

  Skal jeg bestille bord, inden jeg kommer for at få brunch?

  Mange steder er det nødvendigt at bestille bord, når der er travlt. Men hvis du går forbi et spisested og ser, at der ikke er så mange mennesker, kan du godt tage chancen og gå ind og bede om et bord.

  Top 3

  Brunch

  Nyd en brunch med dine nærmeste i smukke omgivelser på en af Aalborgs bedst brunchsteder

  Smag Aalborgs bedste brunch på Café Spiret

  Når vi siger Aalborgs bedste brunch, så mener vi det. Café Spiret har vundet prisen i

  En afslappet pause fra hverdagen hos På Fjorden

  Hvis du er i centrum af Aalborg by og har brug for en lille pause fra